On the floor people

Började dagen med att försova mig - fan inte bra att sova bredvid älsklingen, får ju för mig att det är helg då. Haha! Så dagen blev relativt kort; svenska och samhällsdebatter. Helt okej.

Imorgon lämnar jag lillskrutten på förskolan + en idrottslektion (med dans) som gäller - sjukligt taggad!
Nu ska jag hoppa ned i badet för att mjuka upp min sjukt stela rygg. Sedan är det Narnia med brorsan som gäller.
Puss

Endless sunshine of a spotless mind

Just nu sitter jag på mitt rumsgolv tillsammans med lillebrorsan och myskatten. Lyssnar på Bon Iver. Ute i garaget står älsklingen och pysslar med motorcykeln.

Har haft en väldigt trevlig dag i solen - det blev stan idag tillsammans med Kassie och Pessi. Därefter lunch och glass hemma hos Pessi innan vi tog en promenad tillbaka hem till mig.

Ikväll är det ju Maddes' som gäller. Blir en tjejmiddag först och lite senare kommer även ett par grabbar över. Lär bli mycket trevligt. Dessutom sover ju älsklingen här också, det gillas.
Så, jag har en del saker som ska fixas innan dess - ska slå in presenter, fixa mig, byta kläder. Ja. Livet på en pinne.

Creature Fear


väldigt gammal bild - men vafan; ville bara erbjuda något att titta på.

Hallå allesammans!
Hur är det med er idag? Fredag och allt, fan vad pepp!
Själv har jag precis avslutat dagens lunch, jag är färdigfixad och klar. Jag ska straxt börja att bege mig, antingen mot Vällingby eller stan. Det är ju dags att leta (och definitivt hitta) födelsedagspresenter. Märker att det börjar bli presenthysteri - har fyra stycken att inhandla till, och allesammans fyller år inom de närmaste två veckorna. Stressen!

Fick mig i alla fall en skön sovmorgon, och har bara två lektioner idag. Under kvällen ska vi fira att världens bästa mamma fyller år och så ska jag sova tillsammans med älskling!
Förhoppningsvis en bra dag idag. Puss!

Machochenare

Idag insåg jag hur lika vi faktiskt är. Hur roligt jag har när jag är tillsammans med dig. Att du förstår dig på mig. Att du ser hur jag mår genom att bara möta min blick. Idag insåg jag hur mycket jag saknat dig, och hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig!

Come on, smooth criminal

Idag slutade vi halv tolv. Vilket var väldigt skönt - då fick man tid över till annat.
Så efter skolan drog Pessi och jag till Humana. Jag skulle handla en t-shirt - som såklart inte fanns kvar, men Pessi däremot fic med sig en sjukt snygg mockajacka.

Härnäst på listan stod "födelsedagspresenter", men eftersom det blåste och var kallt som fan bestämde vi oss för att dra till Bromma Blocks. Ett av årets hitills sämsta val? Vi tog en buss som gick åt rätt håll, men för att komma till busslinjen som skulle ta oss till blocks fick vi gå ca. 3 km ungefär. Vi höll på att blåsa bort. Och så garvade vi åt vår idioti och hur roligt det måste se ut med två tonårsbrudar som är ute på promenad i ett industriområde.

Väl inne på Bromma Blocks hittade vi Paradise Hotel-Catja som stod och delade ut choklad. Inga presenter hittades/inhandlades, däremot provade vi massa olika parfymer inne på Kicks innan vi satte oss för att ta en fika och snacka.

Hämtade Alfred på förskolan idag, och så kom Jamal över - så vi dansade, pratade, skrattade och busade. Därefter dök min älskling upp och vi hade alla tre en riktigt mysig kväll tillsammans.

Nu har jag varit själv i ungefär en timme och det är dags för mig att duscha samt göra mig i ordning inför kvällen. Ska se Scrubs för att imorgon ta en soft sovmorgon innan jag beger mig för att leta födelsedagspresenter.
Sov gott!

Blindside


God morgon!
Är nu helt färdigfixad inför dagen, och har lyckats med att äta frukost. Ska straxt bege mig mot bussen, börjar man tidigt är man uppe med tuppen - det säger sig ju självt.

Dessutom är det ju jättefint väder idag: solsken, blå himmel och inte så jädra kallt ute. Förhoppningsvis är det inte lika blåsigt idag som igår..
Kort och skön skoldag idag, men tusentals andra småsaker som ska göras och fixas.
Nu ska jag kila, puss!

I told you to be patient, I told you to be fine


Dags att fixa sig inför kvällen - tänkte krypa ned i sängen och roa mig med tv:n hela kvällen. Har en förjävla tidigt morgon imorgon, skolan 08.00 - tur som en tossig att jag slutar före tolv!

Vi lär höras av, som bekant kan jag ju inte hålla mig här ifrån.

Skinny love

Now all your love is wasted, then who the hell was I?

re:stacks


midsommar 2010 på Ljusterö - bild: Frida Larzenius

Har varit hemma i ett par timmar nu. Och jag tror aldrig att jag har spenderat så mycket tid i sängen som jag har gjort de senaste veckorna. Dunsar ner i den från och med att jag kommer hem och lämnar den endast för att äta middag, plugga eller borsta tänderna.
Så har de senaste timmarna roat mig med att äta choklad, läsa bloggar och lyssna på Bon Iver. Fan vad fin musik han gör!

Dagens skoldag har varit helt okej, debatter på samhällskunskapen och genomgång av ett matteprov (som jag missat). Förutom det så hade vi en relativt lång håltimme idag, som Pessi och jag spenderade ute i solen med lunch i Vanadislunden. Blåsigt som fan, men varmt och skönt i solen - speciellt när man satt på en parkbänk. Vi hade det väldigt trevligt, pratade en massa om det mesta och åt en del konstiga tankar som dyker upp ibland när man minst anar det. Dessutom skrattade vi mycket också.
Vi tog oss en sväng förbi Humana också, och roade oss med konstiga kläder.

Morgondagen liknar dagen - samhällsdebatter och mattegenomgång. Slutar mycket tidigt - så jag ska njuta av ledighet, leta födelsedagspresent åt mamma samt hinna med att träffa både Jamal och min älskling!

Hit the road Jack

Fick mig en mycket trevligt stund ute i solen idag tillsammans med mina brudar. Vi pratade om lite allt möjligt och sög i oss av solen.

Gymnastiken från och med idag kommer ju bli en riktig pärla också - vi ska nämligen ha dansprojekt. Så precis när jag idag lyckats avsluta två dansprojekt har jag nu fått ännu ett på halsen. Men är riktigt taggad; känner på mig att det både kommer att bli grymt kul och bra!

Nu däremot sitter jag och taggar till riktigt gammal musik (t.ex "Hit the road Jack", lite Rolling Stones och diverse andra låtar) samtidigt som jag bläddrar i ett par tidningar för att hämta lite inspiration till min inspirationsvägg. Snart är det dags för en kopp te, kanske plugga lite matte - annars bara ner i sängen och mysa ordentligt hela kvällen.

Vintage

Har varit hemma i ca. en timme nu. Har fortfarande inte lyckats med att hoppa in i duschen/slänga mig ned i badkaret - vilket jag måste lyckas med snart eftersom jag verkligen är groft äcklig. 2 timmar dans och 2 timmar styrka sätter sina spår, doftspår.

Dessutom måste jag hinna in i duschen också innan pappa ska skjuta mig i örat. Det är så himla jobbigt att tvätta håret med nytaget hål.
Och på tal om hål så håller jag på att bli galen. Jag vill verkligen pierca min kropp - vilket mamma inte finner som en god idé alls. Frågan är alltså om jag ska orka hålla ut i ett år till eller om jag ska försöka att återuppta (och vinna) debatten om piercingar. Åh. Jag orkar inte. Jag fyller gärna 18 i år.

Nu mot duschen! Tjolahopp!

Sunshine upon the hills

Sitter i skolan nu tillsammas med Hedvig, Sally och Ebba. Njuter av håltimme. Njuter av att mina dansredovisningar är klara. Njuter av att det är dans på idrotten. Njuter av att solen skiner. Njuter över att livet är allmänt bra!

I eftermiddag/kväll blir det matteplugg, flera koppar te, modemagasin och Scrubs. Måste se till att sova ordentligt också.
Nu ska jag ut i solen tillsammans med brudarna.


Blizzard

Har nu tagit min kopp te. Himla skönt sätt att avsluta dagen på. Ska nog borsta tänderna nu för att krypa ned i sägen och bläddra lite i ett par modemagasin.
Jag ska dock ta en buss 06.59 imorgon, så jag funderar lite på hur jag ska göra med kvällens Scrubs. Sicka ilandsproblem man kan ha, haha!

We are fucking teenagers, we do it our way


bild tagen 31 december 2010 - precis innan jag drog iväg på nyårsmiddag hos pojkvännen.

Har haft en så jävla bra dag idag! Varmt ute, och så gick dagen väldigt snabbt. Har haft 4 enormt långa lektioner, och slutade 17.00 men det var lugnt. Kanske beror på att jag fick MVG på samhällsredovisningen vi hade idag som gör dagen till toppen? Eller också att jag ska på derby den 4 april? Att jag ska dansa hela dagen imorgon? Eller bara att jag har blivit allmänt motiverad till skolan?

Nu sitter jag i alla fall i min säng och njuter av lite soft dansmusik. Går igenom danssteg i huvudet och drar en repa över golvet lite då och då. Ska nog göra i ordningen en kopp te och läsa lite tidningar innan det är 2½ men klockan 21.

Bra dag. Det ska bli en bra vecka också. Det har jag bestämt mig för.

Like a G6


Hej feta söndagsångesten!
Egentligen har jag inte söndagsångest utan dansångest. Har dansredovisning på tisdag - och jag kan inte dansstegen. Därför ligger den förbannade skiten och gnager mig. Störande som bara fan.

Men helgen har varit bra. Fredagkväll - söndagmorgon har jag spenderat med älskling, vi har bara slöat oss och varit allmänt degiga. I morse drog familjen iväg på 3årsdopkalas i kyrkan, och därefter drog vi iväg till Stinsen för att slösa bort både tid och pengar.

Nu ska jag försöka att skriva klart både min jazzdans- och samhällsredovisning. Puss!

I'm falling in love with your favourite song, and if sex in the air - I don't care. This is to all my girls.

Fredag idag, och vi taggar med festmusik innan plugget. Ingen sol idag, däremot kommer det hem en liten efterlängtad fransman idag! Så jag sover nog hemma hos honom idag.
Men tills dess är det skola som gäller idag; historia, engelska och svenska. Blir nog finfint. Eller inte.

Nu frukost!

There's a sorrow


Borde lugna ner mig, borde gå och lägga mig.. Men kanske inte riktigt än?

Jag använde ju mig av min eftermiddag/kväll igår till att plugga matte. Självklart försov jag mig idag och missade hela provet - tack vare brorsan lyckades jag med att inte sova bort hela dagen.
På det stora hela har jag haft en bra dag - intressanta debatter i skolan och ett fint studiebesök till Riddarhuset. Därefter 2-3 timmar i kyrkan tillsammans med konfirmanderna.

Imorgon är det fredag. Imorgon är det sovmorgon. Imorgon är det en jobbig skoldag. Och imorgon kommer också min älskling hem från Frankrike. Ska spendera hela min kväll tillsammans med honom och bara mysa!

Nu blir det tv:n, och lite kvällsmat. Puss!

Det finns en sorglig lycka i att aldrig mer vara ett med de som vet precis vem du är



Men det är okej att spåra ur och rensa huvudet från moln


Grillby 6 februari -bild: Emelie Nordlander - modell: Linnéa Cardestam

Åh vad jag börjar älska vardagkvällar!!
Har nu gosat ned mig i sängen framför skype, snackar nu med en massa fina vänner samtidigt som jag dricker en kopp gott söderte. Som godnattsaga blir det Scrubs, How I meet your mother och diverse andra humorserier.

Nej, det gör ingenting. För jag är najs idag.


Mulet under morgonen, men så började solen att titta fram runt lunch. Så dagen blev riktigt bra. Har dansat i två timmar, alltid lika kul. Har också haft idrott - där jag fick reda på att det är dans som gäller i veckorna framöver. Så tisdagar kommer bli dansdagar, och det gillar vi.
Avslutade dessutom dagen med Pessi - vi käkade mellis och bakade en fantastiskt god kaka.

Sitter och köttar lite samhällskunskap för tillfället tillsammans med svensk musik. Måste se till att öva och nöta danssteg nu också, samt skriva lite om jazzen och dess bakgrund. Många bollar i luften, det klarar vi.

And if sex in the air, I don't care - I like the smell of it

Lyckats att bli klar med samhällspresentationen. Har även duschat, och ska nu iväg till badrummet för att borsta tänderna. Sedan blir det sängen och Scrubs tills jag somnar. Helt okej avslut på dagen.

Imorgon blir det dans för första gången på en evighet typ, jag längtar. För övrigt bjuder dagen mig på mentorstid, håltimme och jumpa. Lite plugg ska också bli gjort. Vi får se hur det blir.

Sov gott så hörs vi imorgon!

Det kommer bara att leda till något ont ändå

Hade ju sällskap igår kväll/natt av pojkvännen. Vi såg Vampire Diaries och sov tillsammans. Han åkte ju till Frankrike idag, så i 5 hela dagar är jag utan lilla trollet. Men då kanske jag får lite skolrelaterade saker gjorda, plus att jag kanske får lite vettigt med sömn också - haha.

Nu sitter jag framför min powerpoint i samhällskunskapen och pysslar. Handlar om homosexuellas rätt i samhället, vilket är ett viktigt ämne (som för övrigt också är intressant). Så det är vad jag sysselsätter mig med för kvällen. Ska lite senare hoppa in i duschen, sedan blir det väl Two and a half men och Scrubs på tv:n innan det är dags att slagga.

Hörs latero!

Together we cry



Nu har jag avslutat mitt engelskarbete, samt lyckats skicka iväg viktiga sms och mejl. Känns skönt att vara lite på banan igen efter en riktigt utmattande helg. Känns soft att veta att man blir trött av att bara hänga i en soffa samt basta - tipp topp form.

Nu inväntar jag min pojkvän, men eftersom han är seg så hinner jag bergis in i duschen samt fixa mig inför kvällen innan han är här. Vilket iofs vore bra, för då kan vi bara skutta ned i sängen när han kommer och kolla webbtv.
Imorgon är det sovmorgon också, vilket jag uppskattar. Är helt jävla slut, och ett par sovtimmar i min mjuka säng med redig kudde har jag verkligen sett fram emot.

Latero kids!

I think you forgot yourself behind

Nu är jag hemma från ledarhelgen. Har packat upp min väska, nu är det dags för miiddag och sedan blir det datorn igen för att sätta ihop en powerpoint till engelskan eftersom jag har presentation imorgon.

Därefter blir det duschen och Vampire Diaries tillsammans med Kasper.
Hörs senare!

Vi ligger flera mil framför dig, hur känns det att halka efter?

Nu har vi förmodligen våran sista lektion, eller så håller vi på att packa ihop för att åka hem. I vilket fall som helst är helgen snart slut, och en ny skolvecka med en massa saker väntar. Ingenting jag ser framemot, men saker som måste göras. Förmodligen har jag sån tur att Kasper sover hos mig i natt (skulle fallet vara så skulle det rädda hela kommande vecka)!

Vi hörs när jag kommer hem, lär ha en hel del att bjuda er på då.

Du brukade säga att vi var coola som barn.

Idag är det lördag! Vad gör ni idag?
Jag är ju i Trosa på ledarutbildning och för tillfället roar jag mig förmodligen med studier, samarbetslekar eller lunch. Ikväll är vi ungdomar fast framför tv:n tillsammans med våra ledare för att se finalen av Melodifestivalen. Men vi får väl göra det bästa av situationen, haha!

Vad gör ni ikväll?

Du vet att allt jag gör, det gör jag för dig.


Done done done done - don juan!

Klar med svenskan. Soft.

Hello beautiful

Nu är jag hemma. Har haft en helt fantastisk dag - full av skratt, massa solsken och underbara vänner. Dessutom lyckades vi tjata till oss att få sluta tidigare (i utbyte mot att vi gjorde våran svenskuppgift hemma), tack vare detta har jag också lyckats med att packa klart min väska samt äta mellis.

Men nu är det datorn som gäller (tillsammans med lillbrorsan) för att göra klart skituppgiften. Inlämning på måndag, så det måste göras. Dessutom kommer pojkvännen hit om en 30 minuter, och honom vill jag hinna umgås med utan att jag ska behöva sitta framför skärmen för att plugga.

Hoppas ni får en fantastisk helg, och njut av solskenet!
Puss

It's sex in the air

God morgon!
Har varit uppe sedan sjutiden ungefär för att sällskapa pojkvännen vid frukostbordet samt att jag hade uppgiften att lämna lillebrorsan på förskolan idag. Så nu har jag ju (såklart?!) slagit ned rumpan i sängen för att surfa lite på datorn och kika in här.

Idag väntar skolan som börjar 11.20. Ska hinna med historia, engelska och svenska idag - känner på mig att det kommer bli en ganska tuff dag. Slutar vid fyratiden, och då blir det raka vägen hem för att packa klart väskan inför helgen samt käka middag och pussa familjen "hejdå". Lämnar Stockholm vid halv sju ikväll ungefär och kommer hem från Trosa vid femtiden på söndag.
Men jag ska försöka att lyckas med att tidsinställa ett par inlägg som kommer upp under helgen så ni har någonting att roa er med!

Nu är det dags för frukost. Hoppas ni alla får en bra dag!

It was us against them all.


Hemkommen. Har idag haft en väldigt produktiv skoldag (för att vara jag) - har räknat extremt mycket matte, samt letat information om homosexualitet. Och precis när jag klev in genom dörren så vända jag ut igen för att haka på och hämta brorsan på Äpplet för att sedan följa med till Tryggis för att käka semlor och ha avtackning.

Nu har jag dunsat ned i sängen, laptopen i knäet samt en massa olika papper med saker som ska göras spridda omkring mig. Blir till att färdigställa min engelska, försöka bli klar med en dansuppgift, fila lite på mitt grupparbete i samhällskunskap plus lite svenska. Efter det blir det till att packa samt handla lite inför kommande helg.

Som vanligt har jag ju en hel del saker att stå i, men vi hörs lite senare. Puss!

Om ett år, eller två, då kommer det här att vara över.

Har nu bosatt mig i sängen för gott denna kväll, stiger inte upp förrän det är dags att knalla iväg till skolan. Jävligt skönt! Ligger och slöglor lite på tv samtidigt som jag pratar med ett par fina vänner. Det enda som saknas för att göra kvällen fulländad är ifall jag hade haft pojkvännen här. Men, jag får hålla mig till morgondagen.

Nu inväntar jag Scrubs, sedan är det sovdags - tidigt morgon väntar.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister.

Jag är så himla taggad på att färga och skjuta hål i min kropp. Färgen ska sättas i nacken, hålen ska fästas i naveln - och massvis i öronen! if I only was a little bit older.

A step forward

Dagens skoldag avklarad. Har faktiskt inte varit så hemskt farligt, dock har jag varit väldigt trött och haft ont bakom ögonen hela dagen. Men det är smällar man få ta efter migrän.. Har nu hunnit fått koll på ett grupparbete i samhällskunskapen också, vilket känns bra!

Jag är bortrest hela helgen, så kvällen spenderas framför datorn tillsammans med en mängd skoluppgifter som behöver göras/arbetas undan. Bakade semlor igår också, så ett par av dem får följa med och agera "morot" under pluggandet.
Men först - spagetti med pesto och bacon!

Sjukligt vacker


Gemma Arterton


I would catch every cloud for you, just so you could be happy.


Under dagens kaos bestämde jag mig för att bada, men eftersom elekticiteten inte fungerade (på grund av jordfelsbrytaren) så blev ju inte direkt mitt åtagande det lättaste. Tur som den tossing jag är så hittade jag väldigt mycket olika slags värmeljus/doftljus som jag tände, så det blev faktiskt riktigt ljust - gick till och med att läsa en bok.
Det bästa med denna historia är att när jag gick in i badrummet för att duscha för ungefär en halvtimme sedan luktar det helt fantastiskt inne i badrummet (typ så gott så jag funtar på att slagga på badrumsmattan). Jordgubb och lakrits visade sig vara en riktig hit!

Jag känner mig lite bättre nu (inte bra, men bättre), har varit lite mer flexibel och rörlig idag. Plus att jag fick efterlängtad sushi till middag och ett par pussar av en gosig pojkvän. Att jag ovanpå allt detta också duschat gör att jag börjar känna mig som en människa igen.

Nä, nu ska jag glutta lite på Scrubs, och sen sova. Puss

And tell no one about tonight



Saknar dig Jakob!


Fucking with the system

Har hela dagen varit utan internet, tv, dvd, belysning osv. Trodde att det berodde på hantverkarna, och det gjorde det ju iofs. För att göra en lång historia kort så var det jordfelsbrytaren som hade blivit snurrig och stängt av sig själv. P.g.a detta har jag inte kunnat göra det jag skulle göra idag, så nu har ännu en dag gått till spillo.

Så det blir vad jag får sysselsätta mig med nu.
Sedan kommer älsklingen på middag, det kommer bli mysigt!

Don't wanna live my life if you'r not in it.

Gick upp imorse, och kände mig som en urtvättad disktrasa. Fick sms från fronter att Sabinas danslektion var inställd, så jag stupade ner i sängen igen. Visst, jag äventyrar hela dansvideoredovisningen - men vafan ska man göra? Bara att hålla tummarna för att det löser sig på något mirakulöst sätt.

Har nu bänkat mig i sängen med laptopen på magen. Inom räckhåll finns chips, frukt och dricka. Nu ska jag krya-på-mig med gossip girl, jajamänsan! Vi hörs senare.

Unable to stay, unwilling to leave


Frågestund!

Ta chansen, fråga om vad du vill.

Just hanging there, like you do

Min jättefina dag gick rent åt helskotta. Jag hann vara i skolan i 2 timmar ungefär, sedan försvann min syn på vänster öga. Jag sätter mig på tuben hem, och hoppar på bussen med dundrande huvudvärk. Då försvinner känseln i vänster arm & hand - ända upp till armbågen. Lyckas ta mig hem från bussen utan större missöden, men när jag tumlar ner i sängen så har hela tungan, munhålan, kinden och läpparna domnat bort. Migrän är helt jävla fantastiskt.

Så eftermiddagen har jag spenderat i sängen. Sovit, ätit chips & vårrullar, sett på film och hindrat mig själv att röra allt för mycket på huvudet (då det känns som hjärnan har lossnat från sitt fäste och kan trilla ut genom örat när som helst).
Nu ska jag försöka att ta mig in på fronter för att se vad jag har missat under dagen. Hörs senare, puss!

I am on my way honey, just let me know when.

Taggar till lite ytterliggare inför plugget genom festlistan medan jag sminkar mig. Blir en lång dag första dag i skolan då jag slutar 17.00, men har ändå känslan av att det kommer att bli en sjuhelvetes jävla bra dag idag ändå. Så nu hoppas vi bara på att lilla magkänslan har rätt för en gångs skull, hehe!

Jag hämtar Kasper på gymmet i eftermiddag/kväll också, så lär förmodligen bli ett inlägg relativt sent.
Men nu kläder & frukost, puss!

Hold my life gently in your hand

Jag är väl konstigare än vad jag vill erkänna. Ligger i sängen med laptopen på magen och taggar inför skolstarten imorgon till Rihannas S&M. Haha!

Och imorgon river vi hela haket, såklart!

UPDATE: "imorgon" är ju idag. Hehe

But I'm perfectly good

Ca. 2 timmar senare är skype äntligen installerat. Gamla datorer är väl inte direkt någonting att hänga i julgranen precis..

Får väl se vad jag hinner med nu - dusch och nattmat står på schemat, lär ju knappast hända när det finns så mycket annat roligt man kan sysselsätta sig med en söndagkväll.


I've got some news for you mister

Spenderade mina sista sportlovstimmar tillsammans med Empan och Saura ute i Grillby hos Ana. Mycket trevligt, och jag är glad att jag valde att följa med. Mycket skratt och bilder blev det.

Nu roar jag mig med att ändra kod- & stilmallar till bloggen, fixa Kaspers powerpoint och att ladda ned Skype till datorn. Efter detta blir det duschen, och sedan förmodligen sängen tillsammans med datorn. Eller tv:n. Valet är svårt.
Återkommer troligen senare med lite nya, roliga och fräscha bilder!

PUSS

Now I wanna leave but I'm lost

Har lyckats med att vara åtminstone lite produktiv idag. Så förhoppningsvis går inte hela livet åt helskotta när skolveckan drar igång.. Haha, jag och min extremt positiva attityd.

Imorgon bär det (förmodligen) av till Ana i Grillby tillsammans med mina bruds. Hoppas och tror att det kommer bli ganska grymt!

I seek you, my dear. Where are you?

But slowly it came to me


Jag har egentligen inte den minsta lust att spendera min fredag framför datorn tillsammans med engelska power-pointer som ska göras och youtubeklipp på MJ som ska övas. Inte taggad alls..
Vill egentligen spendera dagen ute tillsammans med en fin vän över en kaffe. Allra helst i sol, men eftersom Stockholm erbjuder regn idag så går det också bra (så länge snön försvinner så är jag lycklig).

Har nu så smått börjat spana på fina vårskor, m.u.s' hemsida och en massa annat smått & gott.
Längtar som en galning efter att kunna slänga på mig skinnjackan och ett par solglasögon innan man drar iväg till plugget. ÅH - vååååår, var är du?

like a fool, I've trusted you

God kväll mina damer och herrar!
Har precis avslutat filmen Tusen gånger starkare tillsammans med Kasper. Han har nu tagit plats i sängen, medans han kollar in Scrubs (så att jag får chansen att blogga, haha). Ska straxt hoppa ned bredvid honom, tänkte bara säga hej först.

Har haft ett underbart lov hittills, och jag hoppar att det håller i sig. OCH att jag får tummen ur så att jag lyckas bli klar med allt som ska vara färdigt tills skolan börjar. Kan inte säga att jag är överlycklig eller längtar, men det är bara att bita ihop och kötta på.

Puss!

RSS 2.0