18 månader - jag älskar dig !

När du väl läser detta inlägg sitter jag redan på bussen, då är jag redan påväg.
Det är därför jag skriver detta inlägg, för att jag inte kan finnas hos dig i personlig form - trots att det är våran 1½ årsdag. Det känns tungt för mig (precis som för dig), men ibland finns det saker som man bara behöver göra. Som måste göras.. Och du vet ju hur jag är; att jag är den som fattar stora beslut utan att tänka efter.

Men, även om jag rör på mig (bort från Sverige) så stannar ju inte världen upp. Tiden slutar inte att gå. Likväl är det våran 18månadersdag idag. Det känns otroligt, helt jävla otroligt.
Jag trodde inte att det var möjligt att älska en människa så som jag älskar dig. Jag trodde inte heller att det var möjligt att vara lika bländad av kärleken efter nästan två år. Men för mig, för mig känns det som att det var igår vi blev tillsammans. Jag känner mig fortfarande nykär.

Vi har hunnit gå igenom mycket tillsammans. Vi har upplevt, disskuterat, känt, skrattat och gråtit. Trots att vi levt så länge tillsammans så upptäcker jag alltid ny saker med dig. Alltid nya sidor. Alltid finns det någonting nytt som du har att bjuda på.

Du har utvecklat mig som människa och lärt mig att ta livet med en klackspark. Jag hoppas verkligen att du förstår och tror mig när jag säger att du verkligen betyder allt för mig.

Du är anledningen varför. Jag älskar dig !



What we did ? We had a party !

Den 22 oktober 2010 fyllde en av mina bästa kompisar, Elisabeth Sjöberg, 16 år.
"Maskerad" var kodordet för kvällen, och här kommer en återgivning av kvällen - i bilder.


Sara.


Carro.


Jag.
Utklädd till ryss.


Anna.


Det var hett på dansgolvet.


Sara och Carro
bjöd på några sköna moves.


från vänster: jag, Emelie, Carro, Agnes och Sara. + en halv Kim.

En kväll fylld med skratt, foton, dans och glädje. Och inte en enda bild på födelsedagsbarnet herself inser jag. Haha, whatever - hoppas du hade en lika rolig kväll som jag Bettan ! Massa kärlek !


RSS 2.0