2 år

5 års vänskap. 2 års relation.
Du är min bäste vän.
Det är dig jag trivs allra bäst med - den som jag vill träffa när jag mår/ser ut som skit, den som jag kan umgås en hel helg med och ändå sakna på måndag morgon. Den som jag kan prata om allting med, berätta allting för. Den som jag kan skratta och gråta tillsammans med. Den som jag kan brottas med, bara för att det är roligt. Du är den som finns där för att fånga mig när jag faller - både bokstavligt och bildligt, haha.
Att det dessutom bränner till lite extra i hjärtat varje gång jag ser dig gör att det inte är någon tvekan om saken.
Jag älskar dig!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Åh! Underbara, underbara fredag!
Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, och startade dagen med frukost och bra bok i badkaret. Där slöade jag i ca. 2 timmar innan jag hoppade in i duschen. Därefter fixade jag till mig, och drog in till stan och plugget. Världens slappaste dag.
Solen skiner ju också, och det är för jävla underbart. Funderar på om jag ska lyckas med att göra någonting nu innan solen försvinner - vet bara inte vad. Dessutom kommer det ju inte att vara fullt lika varmt imorgon vilket känns synd. Men imorgon blir en bra dag, hur som! Varför får ni veta imorgon!
Det känns som att Veronica Maggios album Satan i gatan är bloggvärldens stora snackis. Inte så att jag inte förstår dem - för jag gillar också albumet. Bara fint att hela bloggvärlden har samma smak gällande musik. Eller så är Maggios musik någonting för allätare. Grym är hon i alla fall.
Puss på er, vi hörs en annan dag!

För när jag blir stor, då ska jag aldrig bli som du.

Sitter framför datorn och degar medan jag lyssnar på Veronica Maggios senaste album Satan i gatan.
Har väl haft en relativ slapp dag idag - lyckades försova mig så missade ca. 20 minuter av morgonens matte (and who cares liksom?). Sedan hade jag historia - där kopierade bara Madde och jag en massa papper. Väldigt skönt, för tack vare det så slipper jag bära runt på en massa olika böcker hela tiden.
.
Efter plugget fixade Pessan, Bönan och jag våran dans som ska redovisas på tisdag. Och satan vad bra den blev! Så nu är jag fett taggad på redovisning, haha.
.
Efter skolan blev det Vällingby med pappsen och brorsan en kortis. Sedan drog jag iväg till kyrkan för att bjuda 97orna på en "prova-på-kväll". Var la relativt trevligt, bara det att jag varit (och är) sjukt trött idag.
Tröttheten ska jag försöka att åtgärda genom att lägga mig lite tidigare idag och sova ut - lyckades ju kirra sovmorgon till mig själv så jag börjar plugget 13.20 (har endast nationellt prov och diktredovisning imorgon), så det känns relativt bra.
.
Nu ska jag dimpa ned i badkaret med en bok och massa mat. Vi hörs!

Så du vill sova i min säng ikväll?

Galet trött efter dagen som varit. Massa ansträngande skoluppgifter har det blivit under eftermiddagen/kvällen också. Men fan vad skönt när man kan pricka av saker från listan. Att dessutom få sällskap av älsklingen när man pluggar gör ju inte heller det hela mindre fel.
.
Nu måste jag hitta någonting att stoppa i magen, sedan blir det tandborstning och bums i säng. Imorgon är det plugget prick 08.00 för att ha matte. Jag längtar.. Till helvete.
Sov gott!

Jag undrar om du har slutat drömma, för än en gång står jag här själv.

Har haft världens bästa påsklov, utan att överdriva!
Härligt lata dagar i solen, olika kulturbesök, mycket nöje, många skratt, fina kamrater - bara en del av lovet.
.
Imorgon börjar skolan, och nu ska jag fan-i-mig ruscha skolarbetet. Ska låta alla bitar falla på plats och kirra allt. 6 veckor kvar, sedan är det sommarlov. Det klarar vem som helst, till och med jag. Så se upp, för nu jävlar ska det kirras betyg.
.
Hörs imorgon!

Killing my fear

Jag håller på att få frispel på min mobil. Sitter och försöker att ladda över lite låtar från datorn till mobilen, men den verkar bara ha fått för sig att trilskas med mig idag. Nåväl, skiter väl i den då.. Sekunden efter jag skrivit denna mening väljer ju tekniken att fungera galant. Ja, där ser man.

Långfredagen spenderades tillsammans med pojkvännen, jag har vaktat honom under dagen för att se till att han pluggar. Han har en massa kurser som ska avslutas innan han åker till Spanien den 3 maj, så han har en hel del saker som ska lämnas in. Detta är någonting vi sysselsatt oss med idag. För övrigt har det mest blivit mat, godis, mycket skratt och lek från vår sida (ja, vi är jävligt barnsliga tillsammans). Avslutade dagen i soffan framför en film. Varit en riktigt bra dag!

Nu har älsklingen deckat i sängen - så det är väl bara för mig att hoppa efter. Ska bara borsta tänderna först. Vi hörs senare!

Good lock with your life

God eftermiddag!
Solen skiner även idag och jag har precis avslutat lunch tillsammans med pojkvännen. Han har nu bosatt sig framför tv-spelet för att avsluta någon viktig match så jag tog mig chansen att sätta mig framför datorn istället.
.
Har idag redan hunnit med att besöka Nationalmuseum för att göra en skoluppgift gällande barocken. Ganska mysigt att traska runt själv och kolla på konst - att Nationalmuseum dessutom är riktigt imponerande arkitektur gör ju inte heller besöket sämre.
Efter besöket belönade jag mig själv med en ny ögonskugga (från Make.Up.Store, färgen: muffin).
.
Straxt är det dags för pojkvännen och mig att bege oss till Vällingby för att handla potatissallad och en engångsgrill. Vi ska nämligen iväg för att grilla tillsammans med ett jättegäng av härliga människor ikväll.
Han ska bara lyckas med att duscha lite snabbare än vanligt, så ruschar vi sen. Ha en trevlig kväll allesammans, puss!

Vitaminbjörn

Hade ju pojkvännen över på nattbesök. Vi avslutade gårdagen med en klassiker: Mulan innan vi hoppade i sängen för att sova ca. 10 välbehövliga timmar.
Tog sovmorgon i morse, och käkade frukost medan vi kollade Ringaren i Notre Damn. Därefter följde stan; varmt och härligt. Vi avslutade eftermiddagen på altanen med pannkakor, glass och chokladsås. Som grädde på moset kom även min nya telefon idag - så under eftermiddagen har jag suttit med den i handen för att lyckas lista ut hur fanken den fungerar.
.
Nu ska jag hem till pojkvännen - vi ska kolla film och spela tv-spel. Imorgon ska jag njuta av dagen samt passa på att besöka Nationalmuseum för att göra en skoluppgift som ännu inte blivit gjord.
Vi hörs senare, puss!

Mr. Saxobeat

God kväll!
Började min morgon hemma hos pojkvännen, väldigt mysigt (och varmt). Jag har tydligen varit uppe och knallat under natten - måste ha drabbats av värmeslag, haha!
.
Har under dagen betat av en massa saker: varit i Barkaby och handlat på en mängd olika butiker. Fick med mig ett par nya pjuks därifrån, behöver jag säga att de var svarta?
Sedan drog familjen vidare till Stinsen för att kolla i lite fler affärer - därifrån fick jag med mig en långklänning i svart. Jag upphör aldrig att förvåna, eller hur?
.
Har även hunnit med en cykeltur till Kyrksjön fram och tillbaka för att mata fåglar tillsammans med mamma och syskon. Tryckt i mig mat har jag också gjort, så nu väntar jag bara på att det ska poppa upp en briljant idé om vad jag ska sysselsättas med under kvällen.

Du, håll ut

Solen skiner även idag över Stockholm. Hur underbart är inte detta?
Jag hoppas verkligen att solen håller i sig hela vecka 16 så att man kan vara ute och njuta av parker, uteserveringar, grillningar och en massa annat skoj.
.
Idag har jag hittat på lite olika prylar. Började med att sitta uppe till 3 på natten av någon märklig anledning så det höll på att sluta med att jag nästan blev osams med mamma när hon kom och väckte mig imorse. Under dagen har familjen däremot varit lite överallt: möbelaffärer, tapetaffärer och köpcentrum. Lyckades få med mig en vit t-shirt (förstår ni sensationen?) samt en liten plastburk som jag numera förvarar mitt rouge i så att det inte ska skita ned hela sminknecessären.
.
Sedan har vi också röjt i trädgården. Det känns mer eller mindre som att jag har stått med huvudet i jorden och fått en massa pinnar i bh:n. Behöver verkligen hoppa in i duschen och skölja av mig allt jox som jag har överallt. Härefter väntar middag och (förhoppningsvis) besök av pojkvännen.
Ha en bra lördag allesammans, puss!

-

With you - I can be who I am.

breathtaking

Hallå hallå!
Idag är det då Tittis födelsedag, min lillasyster fyller 15 (och allt vad det innebär). Familjen har under kvällen käkat god middag, efterrätt x2 samt öppnat paket. Nu är syrran ute och driver - precis som alla andra femtonåringar.
Själv sitter jag inne och degar. Har precis sett klart veckans avsnitt av Vampire Diaries och roar mig nu med datorn. Har under dagen fått en del saker gjorda - dessutom fått besök av både Pessi, Madde och pojkvännen. Alltid trevligt.
Nu ska jag kolla lite i en nyhemkommen inspirationstidning. Sedan blir det nog tv:n igen, denna gången för att kolla en film. Puss

upsidedown

En dag hemma har varit väldigt skönt. Faktiskt så hann jag ut en stund för att sitta och njuta lite av solen. Har även hunnit ta span på några fjärilar som har fladdrat förbi. Nu är det verkligen vår.
Tänkte ju egentligen ta mig till skolan imorgon (idag) men fick under kvällen världens yrselattack och magkrämpor att jag bestämde mig för att stanna hemma istället.

Så har nu precis tryckt i mig rutbrödsknäckemackor med köttbullar på, nu ska jag ner till sängen/soffan. Vi hörs senare!

PS! Tekniken jag nämnt under veckan i bloggen är nu beställd. Om ca 3-4 dagar är den min. Jag längtar.

Sunshine on my window

Hallå allihopa!
Självklart, bara för att jag idag inte mår bra alls och stannar hemma från skolan så är det strålande solsken. Säkert väldigt varmt ute också?
Har iallafall fått mig ordentligt med sömn (ca. 12 timmar under natten) + att jag under gårdagen - innan middagen - tog mig en powernap på ca. 1 timme. Försöker att hitta tillbaka till min gamla form och bli av med förkylningen innan påsklovet startar, orkar inte med att vara sjuk under hela mitt lov.
Tänkte nu ta mig lite glass och se en film. Sedan hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite. Puss!

Standard

Känner att jag under de senaste två veckorna har gjort det till standard att sätta mig i skolans bibliotek istället för att dra hem under håltimmar/på tidiga eftermiddagar. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig - älskar ju att ligga hemma i sängen och dega liksom, så vad är problemet?

Sitter här själv iaf, hela min klass är på nationalmuseet för att kolla på en utställning. Själv ska jag på dansföreställning med min estetiska verksamhets-klass vid 13bläcket. Efter föreställningen åker jag nog hem, pallar inte en 30 minuters matte. Känner mig helt äckligt död i hjärnan och vill helst bara sova.
Annars är det ju inte långt till lovet, ska bli så himla skönt med ledighet. Längtar verkligen ihjäl mig, är lite trött på skolan för tillfället..


Y

Jag har blivit kär i en plastbit innehållande elektronik & teknik. Kanske inte saknar y-kromosom helt trots allt.


life is precious

Vår hörrni! Kan inte säga annat än fan vad skönt! Som vi har längtat. Ännu är inte riktigt den där värmen här ännu, och solen har svår att bryta igenom molnen men ändå - vår.

Hur läget är här då: tja, jag är förkyld. Och idag har jag dansat. Som många av er nog redan har insett är dansen en verkligt stor del av mig, typ som ett ben eller något i den stilen. Så jag mår bra. Så har jag handlat lite, lånat djupa böcker på biblioteket, träffat på bekantskaper på tunnelbaneperronger och hämtat en bror på förskola med cykel.
Jag lever mitt liv helt enkelt. Och längtar till påsklovet - som kommer bli så jävla fantastiskt att hela jag dör lite inombords när jag tänker på det.
Att jag dessutom har en födelsedag och en tvåårsdag att se framemot gör ju inte precis mitt liv sämre..

Nu ska jag fylla magen med någonting och läsa "Precious". Puss!

Grå moln täcker staden

Hej allesammans!
Jag vet, uppdateringen är nere på noll igen. Beror på att min syster yster har tagit beslag på datorn och limmat fast den i sitt skrivbord.

Nå, vad har jag gjort sedan sist? Jag har hunnit med en återträff på gamla skolan, haft en sleep-over med gamla tjejerna, en dag på stan, träffat Gudfar, spenderat min helg i Hällefors, firat min älskade pojkvän som fyllde år 4 april samt gått på derby.
Dessutom är det utvecklingssamtalstider tisdag-torsdag (under eftermiddagarna) så jag har väldigt slappa dagar denna vecka. Måste lyckas med att plugga engelska och matte (prov nu på fredag), lär ju inte hända.

RSS 2.0